Sakykit: dow·fuhn·waa!
Nes, moko Jonas, „bulvių apkepas“ skamba ne taip smagiai.
Tai metas skusti bulves!
Rašo gerb. Jonas:
Kadangi produktus seikėjome iš akies, tai patikslinu receptą.
Gaminau svečiams, išsaugojau kasos čekį, todėl galiu tiksliai pasakyti, kiek telpa toje didelėje keptuvėje – net1,7 kg bulvių
Pieno prireikė 300-400 ml
Grietinėlės – apie 200 ml
(Svarbiausia nepamiršti maišyti, nes krakmolas iš bulvių drauge su pienu linkę svilti. Pieno geriau mažiau, o gietinėlės – daugiau.)
Druskos
Peletrūnų / čiobrelių
Sūrio gali būti net 200 g
(Čederis puiku, bet tiks bet koks, kuris gerai lydosi. Tarkuotas sūris geriau pasiskirsto po apkepą, nei pjaustytas, tad, jei gaminate namie, nepatingėkite naudoti tarkos.)Skanaus!