Kitas valgis iš Jono virtuvės, aprašytas jo paties.
Dar iš pirštais imamų dalykų – karštas užkandis: Sparneliai (pvz., 1 kg)
I. Su pesto
- Sparnelius reikia supjaustyti į tris dalis – per sąnarius
- Užbarstyti druskos (bet nedaug)
- Uždėti pesto (galima šiek tiek palaikyti)
- ir po to nedideliame kiekyje aliejaus apkepti
II. Galima tą patį šposą daryti ne su pesto, o su salsa, bet reikia imti tą gerąjį (Santa Maria berods), tuomet viskas dar paprasčiau:
- Supjaustytus į tris dalis sparnelius apkepti aliejuje (jo neturi buti labai daug),
- o po to įbirbinti gerokai salsos ir juos patroškinti
Taip ta mėsytė gausis aštroka, o prieskonių bus pakankamai nuo padažo.
Atrodo, kad ir viskas. Jei su salsa darysi sparnelius, tai neturėtų užimti daugiau nei 30 min.
Pastaba. Realybė tikrai šaunesnė už čia matomą vaizdą.